Konferens, mässor och fest - Gävle Live
 

Konferens, möten & fest!


Skall ert företag anordna en konferens, mässa, företagsevent eller någon annan tillställning där ni behöver flexibla lokaler? Vårt team har stor erfarenhet och kompetens att genomföra ett kvalitetssäkrat evenemang på hög nivå.

KONFERENS & MÖTEN

Gävle Live är ett mycket prisvärt alternativ för konferenser. Här finns rymden, ljuset, ytorna, tekniken och ligger i direkt närhet till flera idrottsarenor och bara 5 minuters bilfärd från city. Vi kan även erbjuda en utrustad TV-studio för att streama ert event. I vår restaurang som är platsen för konferenser över 100 personer får det plats ca 400 personer vid bordssittning, här finns också en stor modern LED-skärm (7x4 meter). Vårt team har stor erfarenhet att genomföra evenemang på hög nivå.KICK-OFF & FEST

Ska ert företag ha en Kick-off eller en stor fest är vår restaurang ett perfekt alternativ upp till 500 personer. Här sitter alla bekvämt med bra synlighet som med kvällens gång skapar en enorm känsla och tryck vilket ger de bästa förutsättningarna till att skapa ett unikt evenemang att minnas. Vår projektledare och kökschef tillsammans med er lägger upp riktlinjer och ni får tillgång till vårt kontaktnät vad gäller artister, föreläsare, DJ´s med mera.

UTSTÄLLNINGAR & MARKNADER

Gävle travanläggnings stora ytor ger lika stora möjligheter till mässor, utställningar, marknader, auktioner med mera. Förutom de stora ytorna både inne som ute finns all tänkbar infrastruktur som krävs för att lyckas med sitt evenemang. Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte redan vid idéstadiet så kanske vi kan vara en pusselbit på vägen för att så småningom genomföra ert arrangemang. En återkommande aktivitet är loppmarknaden som ständigt lockar mycket folk.Jessica Falkman - Gävle Lives moderator & konferencier

Söker ni en moderator eller konferencier till ert event så kan vi varmt rekommendera Jessica Falkman. Med stor träffsäkerhet och trygghet får hon stora som små event att lyfta ytterligare en nivå. Jessica är lika skicklig i det nära samtalet som att moderera konferenser för hundratals personer. Förutom moderator & konferenciersuppdrag är hon huvudkommentator på Eurosport och refererar damallsvenskan i fotboll samt dyker upp som programledare i Jon Henrik Fjällgrens sommarprogram.

 

Våra lokaler!Gävle Live kan erbjuda både små och stora lokaler med hög flexibilitet som kan anpassas för företagsevent, konferenser, mässor, utställningar, marknader och musikevenemang.

RESTAURANGEN

Restaurangen är vår mittpunkt och erbjuder en perfekt plats för 400 sittande mat/koferensgäster. Dagens lunch serveras på vardagarna och middagar i samband med våra evenemang. Här finns rymden, ljuset, ytorna, tekniken och en stor exklusiv ledskärm (6x4 meter).RESTAURANG STALLBACKEN

Restaurang Stallbacken har öppet tävlingsdagar för tränare/kuskar, hästskötare, transportörer och hästägare. Här finns ett komplett kök och plats för ca 50 sittande gäster. Lokalen kan hyras när det inte är tävling av företag/föreningar och passar bra till olika former av interna tillställningar.

PARKETTEN

Parketten är en avdelning inom Gävletravet med sex grupprum eller loger, beroende på vad de används till. Varje rum har plats för ca 20 personer. Vikväggar gör det möjligt att göra rummen till en stor hörsal med plats för 100 personer. Utanför rummen finns tillgång till en egen bar och totokassa. .OASEN

Oasen är en ljus byggnad med loungekänsla och är belägen vid grönområdet efter travets målgång. Lokalen har en härlig terrass med grillmöjligheter. Här finns också bra ljudsystem, fullständiga rättigheter och är perfekt för mingel och mindre konferens.

TOTOHALLEN

Totohallen har en yta där möjlighet ges till mindre mässor eller marknader. En mycket populär och återkommande aktivitet i totohallen är Bordsloppis som lockar många utställare och besökare. Lokalen ligger vägg i vägg med Sportbaren och ett stenkast till Restaurangen.SPORTBAREN (planerad byggstart hösten-21)

Sportbaren kommer vara på markplan i höjd med travets målgång. Här ska finns rättigheter att visa sport från alla tänkbara ligor och sporter. Menyn blir likt en brittisk pub med fish & chips, hamburgare med mera. När vädret tillåter sitter man fantastiskt bra på den populära uteserveringen!

Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss för att boka bord eller för frågor kring om vår verksamhet.

026-456 26 40 kontakt@gavlelive.se

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /customers/d/a/1/gavlelive.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/functions/theme-functions.php on line 2097