Vällagad lunchbuffé serveras 10:30 - 14:00 - Gävle Live
 

Våra luncher tar paus from 1 nov!


Vi har valt att sätta våra luncher på paus from 1 november då vi vill fokusera mer på kvällsevenemangen framöver. Luncherna tar mycket kraft från all personal, en kraft vi istället vill lägga på att skapa väldigt fina travdagar och andra evenemang.


CATERING TILL ERT FÖRETAG!

Vår restaurangchef Johan Näsman har lång erfarenhet av företagscatering och arrangemang av alla dess slag, från mindre beställningar, till stora företagsevent med många deltagare. Med vårt utbud och kunskap vet vi vad som krävs för att lunchen, middagen eller fikat ska möta och förhoppningsvis överträffa era förväntningar.

Fem frågor till Johan Näsman

Varför ville du bli kock?

Jag ville bli kock redan när jag var liten, jag tyckte om att vara i köket och mixtra med olika råvaror och kryddor. När det blev dags för yrkesval var kock/matlagning det självklara valet, och så blev det.

Vilken sorts mat tycker du om att laga och varför?

Det är alltid roligt att göra sitt yttersta för att gästen ska få en härlig matupplevelse, vilt är en råvara jag gärna använder i köket, då det är roligt att komponera rätter som man kanske inte tillagar så mycket själv hemma i vardagen. Husmanskost på det gamla hederliga viset är också något jag tycker om att laga, men det är ändå Á la carte som är det bästa.

Vad inspirerar dig i ditt yrke?

Att man blir utmanad varje dag och får lära sig något nytt, man blir aldrig fullärd! Jag har en nyfikenhet på nya smaker och komponeringar, man får nya idéer som man vill testa.

Var är du mest stolt över i ditt arbete som kock?

Att få leverera mat som gästerna uppskattar!

Vad vill du att gästerna ska känna efter dom ätit hos er?

Jag vill att gästerna ska uppfatta min mat som vällagad, smakrik och speciell. Gästen ska känna (mätt och belåten) en glädje över maten samt vara nöjd över helheten.


Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss för att boka bord eller för frågor kring om vår verksamhet.

026-456 26 40 kontakt@gavlelive.se

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /customers/d/a/1/gavlelive.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/functions/theme-functions.php on line 2097