Gävle Live - Gävles nya eventarena!
 

Gävles nya underhållningsarena!


Med Gävle Live har vi skapat en modern mötesplats där du som trogen travbesökare till er nya gäster hälsas hjärtligt välkomna. Hos oss kommer det bli både energirika och intima konserter, föreläsningar, After Work, familjedagar, sportsändningar och såklart högklassig travsport. Men också dagens lunch som serveras under vardagar.

FRÅN TRAV TILL VEGAS

Vår vision är att Gävle Live ska vara en plats för en mycket bred målgrupp. Här är det bra priser på mat och dryck utan att det märks på kvalitén och servicen. Här skapar vi evenemang som är lika galna som i Las Vegas till intima och finstämda kvällar med njutbar musik. Eller varför inte skrika sig hes tillsammans med sina vänner under en hård upploppsstrid vid en travkväll eller när Sverige spelar match i ett stort mästerskap. Vi vill också vara en plats där barnfamiljer kan släppa loss utan krångel och med stor tillgänglighet, därför finns Family Club på söndagar.


GENOMFÖRANDE OCH KVALITÉ!

Vi i teamet bakom GÄVLE LIVE har genomförande, driv och kvalité i vårt DNA! Tillsammans har vi genomfört hundratals olika föreställningar och evenemang på olika nivåer. Vi har också arbetat nära några av Sveriges största föreläsare som till exempel Kjell Enhager, Aron Anderson och Klas Hallberg eller skapat musik med bland annat Celine Dion, Susanne Boyle och vunnit Melodifestivalen. Vår kökschef har 30 års erfarenhet och lagar fortfarande mat med passion och har hjärtat på rätt ställe. Sist men inte minst en analytiker med känsla för detaljerna och älskar nöjda kunder.

Efter regn kommer... Ja vadå?!


Galenskap! Så lät våra vänners reaktion när jag berättade att vi kommer ta över Gävletravets restaurang. Kommentarerna var många! Man kan inte ta över en restaurang i dessa tider! Det är ingen som går på trav längre! Jag håller egentligen med alla som kom med liknande argument. Men så är det ju det där med magkänsla och intuition. Den såg och sade något helt annat! För vilken lokal kan skapa ett sådant tryck och energi vad gäller så många olika former av evenemang? Det kunde vi verkligen se framför oss att det inte varit så många som vi tidigare tagit del av. Vi kunde också se den plan som styrelsen vid Gävletravet skissade upp var genomförbar. Men inte utan den form av galenskap vi tydligen står för.
Vi skulle såklart bli jätteglada om ni vill vara med på denna resa med oss, företagare som privatperson. För en sak är säker, vi kommer skapa evenemang som berör alla sinnen och för en bred målgrupp. Det är också säkert att vi får köra igång i en mindre skala med tanke på säkerheten vad gäller restriktioner.

Madeleine Dahlström
 

Våra lokaler!Gävle Live kan erbjuda både små och stora lokaler med hög flexibilitet som kan anpassas för företagsevent, konferenser, mässor, utställningar, marknader och musikevenemang.

RESTAURANGEN

Restaurangen är vår mittpunkt och erbjuder en perfekt plats för 400 sittande mat/koferensgäster. Dagens lunch serveras på vardagarna och middagar i samband med våra evenemang. Här finns rymden, ljuset, ytorna, tekniken och en stor exklusiv ledskärm (6x4 meter).RESTAURANG STALLBACKEN

Restaurang Stallbacken har öppet tävlingsdagar för tränare/kuskar, hästskötare, transportörer och hästägare. Här finns ett komplett kök och plats för ca 50 sittande gäster. Lokalen kan hyras när det inte är tävling av företag/föreningar och passar bra till olika former av interna tillställningar.

PARKETTEN

Parketten är en avdelning inom Gävletravet med sex grupprum eller loger, beroende på vad de används till. Varje rum har plats för ca 20 personer. Vikväggar gör det möjligt att göra rummen till en stor hörsal med plats för 100 personer. Utanför rummen finns tillgång till en egen bar och totokassa. .OASEN

Oasen är en ljus byggnad med loungekänsla och är belägen vid grönområdet efter travets målgång. Lokalen har en härlig terrass med grillmöjligheter. Här finns också bra ljudsystem, fullständiga rättigheter och är perfekt för mingel och mindre konferens.

TOTOHALLEN

Totohallen har en yta där möjlighet ges till mindre mässor eller marknader. En mycket populär och återkommande aktivitet i totohallen är Bordsloppis som lockar många utställare och besökare. Lokalen ligger vägg i vägg med Sportbaren och ett stenkast till Restaurangen.SPORTBAREN (planerad byggstart hösten -21)

Sportbaren kommer vara på markplan i höjd med travets målgång. Här ska finns rättigheter att visa sport från alla tänkbara ligor och sporter. Menyn blir likt en brittisk pub med fish & chips, hamburgare med mera. När vädret tillåter sitter man fantastiskt bra på den populära uteserveringen!

Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss för att boka bord eller för frågor kring om vår verksamhet.

026-456 26 40 kontakt@gavlelive.se

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /customers/d/a/1/gavlelive.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/functions/theme-functions.php on line 2097